Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У НЕТІШИНІ Є ВИЗНАЧЕНІ ЗОНИ ДЛЯ ВИГУЛУ ДОМАШНІХ ТВАРИН

23 кві 2024

✅️У соціальній мережі Фейсбук Микола Ткачук опублікував допис, в якому висловив своє обурення з приводу того, що в районі річки Горинь за Палацом культури та за сценою міського парку культури і відпочинку заборонено вигулювати домашніх собак. Про що і з’явилась в парку відповідна табличка. «У нас в місті є офіційне місце для вигулу собак? Якщо в нас забороняється вигулювати в цьому місці, то чи є місце дозволене і облаштоване для цього?», - запитує автор допису.

❗️Відповідно до рішення виконавчого комітету від 18 серпня 2016 року (№349/2016) у Нетішині визначено зони для вигулу домашніх тварин: ▪️територія лівого берега р. Горинь у районі водомірного поста №1, що вул. Шевченка;▪️ укіс річки Горинь зі сторони паркової зони;▪️ укіс дренажно-обвідного каналу (район вул. Шевченка); ▪️укіс дренажно-обвідного каналу (район вул. Набережна);▪️укіс дренажно-обвідного каналу (район вул. Варшавська та зі сторони вул. Чорновола).

❗️Декілька років тому КП «Благоустрій» разом з волонтерами мали намір облаштувати місце в районі водомірного поста №1 для вигулу домашніх тварин відповідно до чинного законодавства.

❗️Була чітко визначена територія, встановили декілька металевих стовпчиків для огорожі, забетонували їх, але за одну ніч близько 10-ти злодіями було зрізано і викрадено. Комунальники і волонтери тоді прийняли спільне рішення не здійснювати подальше облаштування зони вигулу.

Виконавчий комітет