Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Продовжує роботу адміністративна комісія

06 лис 2020

Сьогодні, 6 листопада, під керівництвом заступника міського голови Оксани Латишевої засідала адміністративна комісія при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради. Представники міської влади, юристи, юристконсультанти управлінь, відділів виконкому міської ради та комунальних підприємств розглянули 8 справ про адміністративні правопорушення громадян, що мешкають на території нашої громади. На засідання був запрошений офіцер громади Андрій Ніжник.
Протоколи були складені щодо порушень норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, доведення неповнолітнього до стану сп’яніння,  порушення вимог законодавчих щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах, самоуправство, порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю. 
За результатами розгляду справ членами комісії були прийняті відповідні рішення. Зокрема, шістьох правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу, одна адміністративна справа закрита, а також ще один протокол повернений на доопрацювання правоохоронцям.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради