Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Житлові питання - на розгляд комісій 

17 гру 2020

Під час карантину громадська комісія з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради та постійна комісія із забезпечення реалізації житлових прав громадян не припиняють роботу. Засідання проходять з дотриманням усіх необхідних норм. 
Учора, 16 грудня, під головуванням заступника міського голови Оксани Латишевої відбулися чергові засідання комісій. У ході роботи комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян було розглянуто 9 звернень громадян про передачу у власність займаних ними житлових приміщень в гуртожитках міста.
На громадській комісії було розглянуто 12 питань порядку денного. Зокрема, затверджено спільне рішення адміністрації та профспілкового комітету ВП ХАЕС від 9 грудня 2020 року №52-07/618 з питань квартирного обліку. Розглянуто клопотання КП НМР «Комфорт» щодо поліпшення житлових умов працівнику, складом 2 особи. Розглянуто клопотання служби у справах дітей виконкому міської ради щодо взяття на квартирний облік дитину, позбавлену батьківського піклування, у список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлових приміщень, а також клопотання щодо взяття на квартирний облік дитину-сироту у список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлових приміщень. Підтримано рішення про зняття з квартирного обліку за місцем проживання громадянку, складом сім’ї 3 особи, у зв’язку з поліпшенням житлових умов.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради