Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

З директорами шкіл Нетішинської міської ОТГ підписали контракти 

09 лип 2020

У березні 2020 року вступив в дію Закон «Про повну загальну середню освіту», який надає закладам загальної середньої освіти педагогічну автономію і передбачає більше можливостей для шкіл у використанні власних коштів. 
Згідно законодавства безстрокові трудові договори з керівниками закладів загальної середньої освіти повинні бути припинені і укладені строкові трудові договори (контракти) на 6 років, а з керівниками пенсійного віку – на 1 рік.
1 липня міський голова Олександр Супрунюк підписав контракти терміном на 6 років з 3-ма директорами закладів загальної середньої освіти. Відтак, у Нетішинській міській ОТГ директором ЗОШ №1 і надалі буде Таміла Соболик, колектив ЗОШ №2 продовжить працювати разом з Миколою Яцюком, Старокривинським НВК надалі керуватиме Олена Груша. Наразі у зв’язку з хворобою не підписано контракт з директором Нетішинського НВК Олександром Роюком. З керівником пенсійного віку договір буде укладено строком на 1 рік.
Нагадаємо, минулого року Зоя Машук стала переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади директора ЗОШ №4. З нею було укладено контракт терміном на 2 роки. В умовах контракту права і обов’язки керівників зазначені з урахуванням законів України «Про освіту» та «Про повну загальну середню освіту».
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради