Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

На виконання рішення виконавчого комітету Нетішинської міської ради від 09 липня 2020 року № 287/2020 «Про підтримання пропозиції ОК ЖБК «Успішний 2019»

23 лип 2020

На виконання рішення виконавчого комітету Нетішинської міської ради від 09 липня 2020 року № 287/2020 «Про підтримання пропозиції ОК ЖБК «Успішний 2019», Нетішинської організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та ГО «Нетішинське міське об’єднання воїнів АТО» щодо найменування нових вулиць у м.Нетішин», повідомляємо про початок громадського обговорення питання щодо найменування нових вулиць згідно з генеральним планом м.Нетішин, вулицю Проектну-6 на вулицю Успішна, вулицю Проектну-3 на вулицю ветеранів Афганістану, вулицю Проектну-1 на вулицю героїв АТО.

Пропозиція внесена ОК ЖБК «Успішний 2019», Нетішинської організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та ГО «Нетішинське міське об’єднання воїнів АТО».

Строк проведення громадського обговорення від 23 липня 2020 року до 23 вересня 2020 року.

Пропозиції (зауваження) приймаються виконавчим комітетом Нетішинської міської ради з дня опублікування повідомлення про проведення громадського обговорення з 23 липня 2020 року до 21 серпня 2020 року включно у письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, юридичні особи подають із зазначенням їх найменування та місцезнаходження, на поштову адресу: м.Нетішин, вул.Шевченка, 1 та на електрону адресу miskrada@netishynrada.gov.ua. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

За інформацією звертатися у відділ містобудування, архітектури та благоустрою виконавчого комітету Нетішинської міської ради, каб.207, що на вул.Шевченка, 1 або за телефоном 9-01-51. 

Відповідальні особи: завідувач сектору містобудівного кадастру відділу містобудування, архітектури та благоустрою виконавчого комітету Нетішинської міської ради Інна Зіщук, завідувач планування та забудови територій відділу містобудування, архітектури та благоустрою виконавчого комітету Нетішинської міської ради Наталія Козак.















 

Викопіювання з генерального плану м.Нетішин