Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

На новому спортивному майданчику встановили стіл для армреслінгу 

20 жов 2020

У Нетішині, поряд з міським парком, нещодавно облаштували багатофункціональний спортивний майданчик для занятть вуличною гімнастикою (street workaut). 
На цю інформацію активно відреагувала нетішинська арм-спілнота. У вересні молоді хлопці висловили пропозицію, щоб на майданчику знайшлося місце і для заняття армреслінгом, рукоборством (настільна боротьба однією рукою, де учасники змагання ставлять лікті на стіл, зчіплюють руки і намагаються пересилити один одного і тим самим покласти руку суперника на поверхню столу).
Ініціативу молоді підтримав міський голова Олександр Супрунюк, тренер, депутат міської ради Анатолій Олійник та начальник управління капітального будівництва виконавчого комітету міської ради Ярослав Петрук. Разом з любителями армреслінгу було визначено місце встановлення спортивного столу на майданчику. 
За кошти благодійника виготовили стіл для армреслінгу. Учора, 19 жовтня, на багатофункціональному майданчику він був встановлений силами волонтерів. Відтепер спортсмени та любителі мають змогу тренуватися і проводити змагання на свіжому повітрі. Перше змагання планують провести у квітні 2021 року. Депутат міської ради Анатолій Олійник впевнений, що тренажер для силових занять користуватиметься популярністю у нашій громаді.
Відділ з організаційних питань апарату 
виконавчого комітету Нетішинської міської ради