Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

БЛАГОУСТРІЙ: НЕТІШИНСЬКІ КОМУНАЛЬНИКИ ДО СНІЖНОЇ ЗИМИ ГОТОВІ

08 гру 2021

Цієї ночі в Нетішині добряче сніжило. На ранок все місто було вкрито пухнастим сніжним  покривалом. Така неймовірна краса додала клопоту комунальникам.

З 4-ої години ранку взялись до роботи працівники КП  «Благоустрій». За інформацією керівника підприємства Віктора Кондрацького, - це працівники дільниці транспортного забезпечення, дорожні робітники, двірники.  Нині також озеленювачі зайняті чищенням снігу на мостах.

Ще вдосвіта були розчищені всі центральні дороги в місті. Будуть також розчищені дороги з твердим покриттям на території садибної забудови та Старого Кривина. Окрім цього, два автомобілі (КРАЗ і МАЗ)  задіяно на посипанні доріг на території громади.

За повідомленням начальника КП «ЖКО» Ольги Єрикалової, на годину раніше (з 6-ої) почався робочий день у робітників з комплексного прибирання та утримання територій. Кількість снігу дозволила не залучати техніку чи додатковий персонал.

Не змінювався графік роботи окремих працівників і в  КП «Торговий центр». «Територію «зеленого» ринку очищатимуть від снігу вручну, а міського – за допомогою трактора, адже завтра там ринковий день», - про це повідомив директор підприємства Михайло Брожик.

Щодо КП«Комфорт», то за словами його  директора Сергія Бобіна, воно сьогодні звичному режимі.

Всі нетішинські комунальні підприємства забезпечені на зимовий період протиожеледною сумішшю.

Відділ з організаційних питань