Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ПИТАННЯ РОЗГЛЯНУТО – ПРИЙНЯТО ПОЗИТИВНІ РІШЕННЯ

26 сер 2021

Сьогодні, 25 серпня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На порядок денний було винесено 23 питання, що стосуються різних сфер життєдіяльності міської територіальної громади. Рішенням виконавчого комітету схвалено проєкт внесення змін до бюджету міської територіальної громади на 2021 рік та схвалено прогноз бюджету на 2022-2024 роки.

Включено до переліку першого типу об’єкт оренди нерухомого майна комунальної власності міської територіальної громади для передачі в оренду шляхом проведення електронного аукціону (частина приміщення адмінбудівлі ЦНАП в Старому Кривині) та затверджено текст оголошення про проведення електронного аукціону.

Затверджено протокол спостережної ради від 5 серпня 2021 року за виконанням програми «Муніципальне житло» (працівнику бюджетної сфери надано безвідсоткову цільову позику на суму 250 тис. грн. терміном на 5 років на придбання двокімнатної квартири).

Внесено зміни до попереднього рішення виконавчого комітету (від 21 квітня 2021 року) «Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг соціального характеру».

Прийнято рішення про проведення у жовтні-грудні 2021 року призову на строкову військову службу придатних за станом здоров’я до військової служби громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення до військової частини виповнилось 18 років, та старших осіб, які не досягли 27 річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову службу, відповідно до плану Хмельницького обласного військового комісаріату. Утворено міську призовну комісію, затверджено її основний та дублюючий склади (очолюють, відповідно, заступник міського голови Василь Мисько та керуючий справам виконкому Любов Оцабрика), графіки роботи.

Утворено організаційні комітети з підготовки та відзначення Дня фізичної культури і спорту та Дня міста, затверджено їхні склади та плани заходів.

Порядок денний налічував декілька житлових питань: квартирний облік; надано статус для 8 кімнат для проживання сімей у гуртожитку, що на просп. Незалежності, 10; двом громадянам надано житлові приміщення в гуртожитках з фонду житла для тимчасового проживання громадян та двом громадянам продовжили термін проживання у житлових приміщеннях у гуртожитках з фонду житла для тимчасового проживання громадян.

Шість питань стосувались захисту прав дітей: надання дозволу на надання згоди на укладення договору купівлі-продажу приватної квартири від імені неповнолітніх; надання дозволу на укладення договору про визначення часток рівними в приватній квартирі, право користування якою має малолітня дитина; надання дозволу на надання згоди на укладання договору дарування 1/15 частини житлового будинку неповнолітнім на його ім’я, право користування якого має малолітня дитина та ін.. 

Прийнято рішення про надання одноразової грошової допомоги на лікування 2 мешканцям міської територіальної громади.

Відділ з організаційних питань