Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: РІШЕННЯ РІЗНІ, АЛЕ ВСІ В ІНТЕРЕСАХ ГРОМАДИ

09 гру 2021

 

Сьогодні, 9 грудня, під головуванням секретаря міської ради Івана Романюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

Так, рішенням виконкому затверджені Правила користування системами водопостачання комунальної власності в садибній забудові Нетішина. Вони є обов’язковими для всіх споживачів, які безпосередньо або опосередковано приєднані чи мають намір приєднатися до системи централізованого міського водопостачання у садибній забудові Нетішина.

Затверджено також Положення про територію тимчасового утримання безпритульних тварин та відлов тварин на території Нетішинської міської територіальної громади КП «Комфорт». Положення встановлює (визначає) загальні вимоги та механізми проведення організації відлову тварин, організації робіт на території утримання безпритульних тварин КП «Комфорт».

 Три рішення виконавчого комітету стосувались видалення зелених насаджень: на території Старокривинського НВК, на земельній ділянці ВП ХАЕС, на території Нетішина. Передували такому рішення відповідні акти обстежень.

Безоплатно передано з балансу фонду комунального майна Нетішина на баланс КП «Благоустрій» вуличні мереж доріг Нетішинської МТГ у господарське відання, загальною вартістю 4 млн. 973 тис. 812 грн: дорога від естакади по вул. Енергетиків, що перетинає тепломережі, в районі тепличного комбінату ТОВ «АПК»АГРОРЕНТ» продовжується між дачними масивами СГТ «Вікторія», СГТ «Лісовий», СГТ «Заозерне» до останнього повороту ліворуч; провулки та проїзди по вул. Лісовій від вул. Енергетиків до ДНЗ №9; провулки та проїзди по вул. Лісовій від кругового перехрестя біля ТОВ «Інтеграл» до вул.   Старонетішинська.

 Прийнято рішення про включення житлового приміщення площею 11, 5 кв. м у гуртожитку по вул. Набережна, 1 до фонду житла для тимчасового проживання громадян; передано у приватну власність 5 житлових приміщень у гуртожитках міста, які використовувались на умовах найму.

Встановлено пільгу на харчування двом неповнолітнім у Старокривинському НВК; визначено місця проживання малолітньої дитини та надано дозвіл на укладення договору купівлі-продажу житлового приміщення в гуртожитку від імені малолітніх дітей.

 Рішенням виконавчого комітету надано одноразову грошову допомогу на лікування та у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем для 16 мешканців міської територіальної громади. Розмір її становить від 3 до 8 тис. грн.

 Відділ з організаційних питань