Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У НЕТІШИНІ ПАНУВАВ СПРАВЖНІЙ «ШКІЛЬНИЙ ГАРМИДЕР»

02 вер 2021

Учора, 1 вересня, вдруге у нашій громаді відбулося креативне загальноміське свято для школярів з нагоди початку нового навчального року. Це було весело, цікаво, оригінально і дуже корисно.
Цього дня найпочеснішими гостями були школярі. Саме для них організатор свята, виконавчий комітет Нетішинської міської ради, влаштував справжній «Шкільний гармидер». На міській сцені творчі колективи міста підготували святкову концертну програму, а в кожному куточку парку культури і відпочинку розмістилися цікаві локації. Спробувати свої сили в різних конкурсах та естафетах, зробити фото на згадку у креативних фотозонах, складати орігамі та багато інших розваг чекали дітей під час заходу. Творчі педагоги Будинку дитячої творчості та клубу Юний технік облаштували виставки та майстер-класи для усіх бажаючих, керівники гуртків ЦТКУМу підготували для дітей випробування на велосипедах, навчали стрільбі з лука, фахівці музею знайомили учнів зі шкільним приладдям минулих років та пропонували різноманітні ребуси та загадки на шкільну тематику, працівники Палацу культури в образі казкових героїв розважали малечу і фотографувалися на згадку, вихованці художньої школи малювали творчі композиції на бруківці, працівники бібліотек для дітей, юнацтва та бібліотеки- філії №3 знайомили учасників заходу з цікавою літературою.  По завершенню дійства усіх чекала святкова дискотека.
Дякуємо усім організаціям та установам, які у цей день подарували гарний настрій дітлахам, батькам, вчителям і усім присутнім! Започатковуємо нові традиції у Нетішині. Успішно впроваджуємо цікаві ідеї та задуми разом!
Відділ з організаційних питань