Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому РІШЕННЯ ПРИЙНЯТО В ІНТЕРЕСАХ ГРОМАДИ

17 кві 2023

 

У четвер, 13 квітня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на якому розглянуто 20 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності Нетішинської міської територіальної громади.

????Рішенням виконкому встановлено вартість послуг населенню, які надаються КП «Комфорт»: перевезення вантажів та викошування трави трактором (косаркою роторною) чи мотокосою, перевезення вантажів автомобілем, обрізка дерев бензопилою, послуги мотоблока, прибирання території, користування сценічним обладнанням та музичною апаратурою і т. ін..

????Затверджено порядок призначення щомісячної адресної грошової допомоги медичним працівникам Нетішинської МТГ для часткового покриття витрат за проживання. Слід зауважити, що щомісячна адресна грошова допомога в сумі 3 тис. грн надавалась і раніше, рішенням виконкому внесені зміни щодо до переліку документів медичних працівників, які претендують на отримання допомоги.

????Погоджено ПрАТ «Київстар» встановлення антенно-фідерних пристроїв та обладнання базової станції мобільного зв’язку мережі ПрАТ «Київстар» усадибній забудові міста на освітлювальній опорі, яка знаходиться на балансі КЗ «Нетішинський міський будинок культури», з можливістю заміни вказаної опори на металеву подвійного призначення - для одночасного розміщення приладів вуличного освітлення та обладнання для забезпечення мобільного зв’язку.

????Визначено види громадських робіт на 2023 рік, що мають суспільно корисну спрямованість, відповідають потребам Нетішинської МТГ та сприяють її соціальному розвитку; затверджено перелік роботодавців.

????На засіданні виконкому на підставі складених актів обстеження прийнято рішення про видалення зелених насаджень на прибудинкових територіях Нетішина та на земельній ділянці ВП «Хмельницька АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом».

????Шість рішень виконкому стосувалось захисту прав дітей. Так, затверджено висновок служби у справах дітей для тимчасового виїзду неповнолітнього за кордон; надано дозвіл на надання згоди на укладення договору про розподіл спадкового майна неповнолітнім; встановлено піклування над неповнолітньою дитиною та призначено піклувальника над нею; надано дозвіл на укладення договору дарування приватної квартири, право користування якою мають 2 дітей та ін..

????Для 26 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу на лікування та у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем, розмір її становить від до 3 до 10 тис. грн.

????Серед прийнятих рішень: внесено зміни до попередніх рішень виконкому щодо затвердження плану діяльності виконкому з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік та персонального складу постійно діючої комісії зі встановлення факту отруєння бджіл; визначено величину опосередкованої вартості наймання (оренди) житла в Нетішині у І кварталі 2023 року в розмірі 445 грн 10 коп.; утворено надзвичайну протиепізоотичну комісію міської територіальної громади; встановлено за погодженням з власником режим роботи супермаркету квітів «Цвіт».

Відділ з організаційних питань