Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ПРОЦЕС РОЗРОБЛЕННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ НЕТІШИНСЬКОЇ МТГ

04 тра 2023

У середу, 3 травня, відбулось 35 позачергове засідання Нетішинської міської ради VIII скликання. На розгляд порядку денного було винесено 6 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності територіальної громади.

Розпочали роботу депутати з хвилини мовчання - данини пам’яті за загиблими воїнами та цивільним населенням від рук російських рашистів.

????Міська рада прийняла рішення про початок процесу розроблення проєкту Стратегії розвитку Нетішинської МТГ на період до 2027 року. Її розробку доручено КП «Агенція місцевого розвитку». Також доручено міському голові Олександру Супрунюку утворити робочу групу для підготовки проєкту Стратегії, затвердити Положення про неї та персональний склад.

У строк до 1 грудня 2023 року повинно бути забезпечене розроблення, всебічне обговорення та внесення на розгляд міської ради проєкту Стратегії.

????Внесено зміни до місцевої програми розвитку земельних відносин - її фінансування збільшено на 80 тис. грн. Також внесено зміни до програми благоустрою Нетішинської МТГ на 2023-2025 роки в частині її фінансування.

????Відповідно до прийнятого міською радою рішення буде проведена нормативна грошова оцінка 17 земельних ділянок, які розташовані за межами населених пунктів Нетішинської МТГ.

????Депутати одноголосно проголосували за припинення ПП «Укрспецізоляція» дії договору оренди земельної ділянки (2,9797 га), укладеного між міською радою та приватним підприємством 10 лютого 2020 року, у зв’язку з закінченням строку його дії ( йдеться про земельну ділянку біля міського пляжу). Наступним пунктом цього рішення земельну ділянку переведено до земель запасу міської ради.

????Рішенням міської ради внесено зміни до бюджету Нетішинської МТГ на 2023 рік. Так, враховуючи надходження субвенції з державного бюджету на виконання окремих заходів з реалізації соціального проекту «Активні парки - локації здорової України», збільшено обсяг доходів на 88 тис. 281 грн. Ці кошти будуть спрямовані на оплату послуг координатора з проведення заходів з реалізації цього проекту.

У місцевому бюджеті передбачені кошти в сумі 149, 4 тис. грн (КП «Благоустрій») на виготовлення проєкту та виконання супровідних робіт по об’єкту «Нове будівництво міського кладовище за межами населеного пункту Нетішина». Також передбачено 4 млн. 677 тис. 569 грн на облаштування найпростішого укриття в підвальному приміщенні ліцею №1; 1 млн. 295 тис. грн - на ремонт підвального приміщення під укриття в ліцеї №5 (с. Старий Кривин); 21 тис. 952 грн - на встановлення системи вентиляції захисної споруди цивільного захисту в ліцеї №4; 85 тис. грн. - на проведення грошової оцінки 17 земельних ділянок несільськогосподарського призначення за межами населених пунктів Нетішинської МТГ; для проведення поточних ремонтів гурткових кімнат військово-патріотичного виховання: КЮТ - 93 тис. 950 грн, ЦТКУМ - 103 тис. 50 грн; для розроблення проєктно-кошторисної документації реконструкції системи вуличного освітлення на вул.. Лісова (дорога до будівлі колишнього хлібозаводу) - 10 тис. 948 грн.

Відділ з організаційних питань