Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НА ЧЕРГОВОМУ ЗАСІДАННІ ВИКОНКОМУ

08 сер 2024

????Сьогодні, у четвер, 8 серпня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На ньому розглядались питання різних сфер життєдіяльності територіальної громади.

????Рішенням виконкому було підтримано колективне звернення військовослужбовців 2 самохідної артилерійської батареї самохідного артилерійського дивізіону 117 ОМБ щодо перейменування вулиці Снігурі на вулицю Олександра Наумова. Далі, відповідно до процедури, проводитиметься громадське обговорення щодо перейменування вулиці та за його результатами остаточне рішення прийматиме міська рада.

????Затверджено перелік матеріальних цінностей, що були придбані на виконання місцевої програми Національного спротиву на 2022 рік для сприяння забезпеченню життєдіяльності військових формувань, інших сил безпеки та оборони, підрозділів територіальної оборони

Збройних Сил України.

????Погоджено облаштування місць для паркування транспортних засобів, якими керують водії із числа осіб з інвалідністю або водії, які перевозять осіб з інвалідністю на майданчику комунальної власності – поблизу входу до відділення організації надання адресної натуральної і грошової допомоги та соціальної адаптації Нетішинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

????Прийнято рішення про видалення зелених насаджень відповідно до попередніх актів обстежень - поблизу буд. №8 на вул. Будівельників та прибудинкових територіях (звернення управителя КП «ЖКО»).

Надано дозвіл на розміщення зовнішньої реклами ТзОВ «ВАКО ТРЕЙД 10» на будівлі, що розташована на міському ринку (колишня гуртівня ПАККО).

????Для 15 мешканців територіальної громади надано одноразову грошову допомогу на лікування чи у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем.

Відділ з організаційних питань