Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

346 ПЕРШАЧКІВ ПОПОВНИЛИ ШКІЛЬНУ РОДИНУ НЕТІШИНА! НЕХАЙ ШКІЛЬНЕ ЖИТТЯ БУДЕ ЛЕГКИМ ТА СОНЯЧНИМ!

02 вер 2024

Свято першого дзвоника завжди хвилююче та особливе для усіх – школярів, вчителів, батьків, дідусів та бабусь. Цей день назавжди залишається в пам’яті, і ще довго огортає серце приємним щемом.

Сьогодні, 2 вересня, у п’яти школах Нетішинської громади панувала особлива атмосфера – 346 маленьких, щирих, усміхнених першачків поспішали на свій перший урок. Татусі, яких відпустили на кілька днів у відпустку з війни з гордістю вели своїх діток на на свято першого дзвоника. Замість довгих «лінійок» учнів гімназій та ліцею чекали патріотичні уроки-екскурсії, благодійні акції «Замість квітів – допомога ЗСУ», стилістичні фотолокації, багато цікавого та нового.

На святкові шкільні зустрічі завітали секретар міської ради Іван Романюк, заступник міського голови Василь Мисько.

Цього ж дня міський голова Олександр Супрунюк побував в закладах загальної середньої освіти нашої громади, поспілкувався з директорами та учнями. Побажав усім спокійного і легкого навчального року.

Затишні сучасні класи, веселкові стіни шкіл, професійні та завзяті педагогічні колективи гостинно запросили дітей у захопливу шкільну подорож. Хай цей навчальний рік принесе усім багато нових відкриттів і головне – наблизить нас до омріяної Перемоги!

Також сьогодні в Нетішині традиційно відбудеться загальноміське свято школярів «Шкільний гармидер», який щороку організовує виконавчий комітет міської ради. Чекаємо усіх в міському парку о 16.00. Це буде щось грандіозне!

Відділ з організаційних питань