Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

"БАТЬКІВСЬКЕ СЕРЦЕ" ОБЕРІГАТИМЕ ДІТЕЙ ЗАГИБЛИХ ГЕРОЇВ З НЕТІШИНА

14 жов 2024

У пʼятницю, 11 жовтня, у Нетішині побував представник громадської спілки "Всеукраїнське військово-цивільне об’єднання "Бойове братерство України" Володимир Кушніров, щоб виконати важливу місію – передати іменні кулони "Батьківське серце" дітям, батьки яких загинули в російсько-українській війні.

В пам’ять про рідних, представник "Бойового братерства" Володимир Кушніров спільно з міським головою Олександром Супрунюком вручили срібні обереги дітям ЗАГИБЛИХ ГЕРОЇВ:

ОЛЕГА УЛЯНЧУКА

ЮРІЯ КАЛЬЧЕНКА

ГЕРМАНА РЕШЕЦЬКОГО

ОЛЕКСАНДРА ДЯЧУКА

ДМИТРА ЦЮРИ

ОЛЕКСАНДРА ШМАГАЯ

Пам’ятні обереги "Батьківське серце" стали знаком пам’яті для синів і доньок, чиї батьки загинули, захищаючи рідну землю і свої родини від російських окупантів. Це срібне серце, обрамлене терновим вінком з краплинкою крові, на звороті якого написане ім'я і прізвище загиблого Героя.

Олександр Супрунюк знаходив найщиріші слова для діток славних батьків, бажав, щоб світлі спогади про них назавжди залишилися в родинах.

Хай зігрівають зболені дитячі серця обереги. Хай завжди підтримкою дітям будуть їх земляки та всі українці, адже саме завдяки подвигу їхніх мужніх батьків-воїнів ми вільні і сповнені віри в Перемогу України.

Слава Героям!

Відділ з організаційних питань