Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ І СЛАВА ТОБІ, ГЕРОЮ 

29 тра 2024

Герої не вмирають 
Вони живуть у кожному 
Вони нас захищають 
На полі невидимому… 
Щодня страшні та болючі звістки надходять в українські родини... Рідна земля стоне від горя, скорботи і втрати Героїв...Сьогодні, 29 травня, Нетішинська громада знову в жалобі. Вістка про чергову втрату патріота, мужнього Воїна, постукала в сім’ю нетішинців. 25 травня поблизу Раздолівки Бахмутського району Донецької області, під час бою, в результаті атаки рашистського дрону загинув наш земляк Олександр Дячук, солдат, гранатометник стрілецького відділення взводу стрілецької роти в/ч 4267. До свого 40-річчя Захисник не дожив місяць...  
Важка втрата, біль, розпач рвуть серце і душу...У вічність пішов син, брат, чоловік, батько, якому б ще жити, розбудовувати рідну країну... 
Живим коридором, на колінах, схиливши голови, з прапорами та квітами у руках зустрічали Воїна в громаді. Рідні, близькі, друзі, побратими, керівництво громади, священнослужителі, містяни віддали шану полеглому Воїну на площі перед будівлею виконкому міської ради. Присутні не стримували сліз. Прощалися з Героєм з безмежною вдячністю в душі та пекучим болем в серці. 
Під супровід духового оркестру, громада провела Захисника до Собору архістратига Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ, де відбувся чин похорону. 
Вшановуючи Олександра Дячука, низько вклоняємося в скорботі перед близькими та рідними Воїна, розділяємо ваш біль. Життя людини є безцінним, душа – безсмертна, а пам’ять про Героя – вічна. 
Бути Героєм - жити вічно! Вічна шана тобі, наш Захиснику! 
Нехай душа загиблого бійця знайде вічний спокій, а пам'ять про героїчного сина України вічно зберігатиметься у наших серцях. Не забудемо та не пробачимо жодному нелюду-рашисту. 
Слава Україні! Героям Слава!  
Відділ з організаційних питань