Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ДЕРЖАВНІ НАГОРОДИ ВРУЧИЛИ РІДНИМ ЗАГИБЛИХ ГЕРОЇВ-НЕТІШИНЦІВ

23 лип 2024

У Нетішинській міській територіальній громаді вручили державні нагороди (посмертно) близьким загиблих воїнів з Нетішина.

Згідно з Указами Президента України, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено:

????????ВІТАЛІЯ БЕРКОВСЬКОГО

????????ВОЛОДИМИРА МАРТИНЮКА

Орденом «Богдана Хмельницького» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено:

????????ВІТАЛІЯ ЛОСІНЦЯ

Відзнакою Президента України «За оборону України» (посмертно) нагороджено:

????????ВІТАЛІЯ БЕРКОВСЬКОГО

Щира подяка рідним за мужніх, безстрашних, хоробрих чоловіків, синів, братів, онуків – Героїв-Захисників, які віддали за Україну своє життя.

Кожна нагорода є свідченням самовідданої боротьби за свободу та незалежність України. Кожен воїн з гідністю виконував свій обов’язок громадянина, захищаючи свою Батьківщину до останнього подиху. У наших серцях завжди житиме пам’ять про тих, хто загинув на полі бою заради гідного майбутнього українського народу.

Жодна відзнака і людська шана не повернуть згорьованій матері сина, дружині – чоловіка, жодні слова не втамують біль рідних. Але Герої не вмирають, вони живуть доти, поки живе наша пам'ять про них.

Слава Україні! Героям Слава!

Детальніше: https://www.facebook.com/share/p/6nvvPC8bJBqbq2Rr/