Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЖИТИ - ЗНАЧИТЬ ТВОРИТИ: НЕТІШИНСЬКА ХУДОЖНЯ ШКОЛА ВІДЗНАЧИЛА 35-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ

14 жов 2024

Малювати картини руками не можна,

Лише серцем, що б’є у душі…

Мистецька школа "Нетішинська художня школа" – це справжня оселя мистецтва та натхнення. Її стіни протягом 35-ти років бачили багато неймовірних людей, саме тут створюються неповторні роботи та відкриваються приховані таланти.

З року в рік "художня майстерня" під керівництвом досвідченого директора Інни Степаненко підтримує створений імідж, примножує творчі здобутки, продовжує найкращі традиції та має власне бачення майбутнього своїх учнів.

Свій 35-й День народження художня школа відзначила у надзвичайно камерній атмосфері. 11 жовтня, напередодні Дня художника України, у стінах рідного закладу пройшло душевне свято щирих посмішок, подяк і зворушливих спогадів.

На ювілейний вечір завітав міський голова Олександр Супрунюк, начальник управління культури виконкому Іван Михасик, працівники мистецького закладу. Директор школи Інна Степаненко представила присутнім творчі полотна та роботи педагогічного колективу і вихованців, що були презентовані на виставці під назвою "Мистецтво обʼєднує нас" з нагоди 35-річного ювілею.

Слова вітань звучали з вуст міського голови Олександра Супрунюка. Він привітав заклад культури з ювілеєм та побажав усім присутнім наснаги, нових звершень на професійній ниві, мирного неба над головою.

Від імені виконавчого комітету міської ради Олександр Супрунюк вручив подарунок та Подяку колективу за багаторічну сумлінну працю, професійну майстерність та з нагоди відзначення 35-річного ювілею. Почесними грамотами виконкому були нагороджені: заступник директора з навчально-виховної роботи Клавдія Тарарук, викладач декоративно-ужиткового відділення Олена Данилицька, прибиральник службових приміщень Ніна Мазурик.

До привітань приєднався начальник управління культури виконкому Іван Михасик. Почесними грамотами управління культури були нагороджені творчі працівники художньої школи.

У цей особливий день щирі слова вітань лунали від директора художньої школи Інни Степаненко. Вона нагадала присутнім як закладались і формувались традиції закладу, чиї здібності і професіоналізм були направлені на навчання учнів, людей, на педагогічному досвіді яких виросла ціла плеяда викладачів, які нині становлять ядро колективу. Грамотами керівник вітала своїх талановитих колег.

За час свого існування художня школа дала путівку в мистецьке життя 1128 випускникам, 151 випускник обрали творчий шлях - стали живописцями, графіками, скульпторами і архітекторами, 21 випускник повернувся працювати в стіни рідної школи в різний час.

З нагоди свята бажаємо багатогранному закладу культури пережити ще не одну славну дату, а ті надбання, які накопичені за ці роки, нехай будуть справжнім «скарбом» для наступних поколінь педагогів і вихованців.

Відділ з організаційних питань