Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

З ДНЕМ УСИНОВЛЕННЯ

17 вер 2024

День усиновлення - це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які стали однією родиною.

Усиновлення – це особлива дорога батьківства. Благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами і обов’язково надбаннями – і дитини, і дорослого… У такий непростий для нашої країни час – час війни, все більше і більше громадян відкривають свої серця і двері домівок для дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування.

На території Нетішинської міської територіальної громади проживає 24 усиновлених дитини, 67 дітей під опікою, піклуванням громадян, 3 дитини та 2 особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, виховуються в прийомних сім’ях.

Вітаємо всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, прийомних батьків, опікунів, піклувальників!

Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Нехай разом з прекрасним моментом усиновлення, влаштування дитини в прийомну сім’ю, встановлення опіки/піклування над дитиною у ваших сім’ях назавжди поселиться щастя, радість та родине тепло! Нехай щедрість і милосердя ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем.

Бажаємо всім миру, здоров’я, добра і благополуччя.

Служба у справах дітей