Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗА АДМІНІСТРАТИВНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ ДОВЕДЕТЬСЯ ВІДПОВІДАТИ

01 тра 2024

Сьогодні, 1 травня, під головуванням заступника міського голови Оксани Латишевої відбулось чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради. 
Розглянуто 7 справ про адміністративні правопорушення громадян, що мешкають на території громади. Дані акти були складені за ст. 186 «Самоуправство», ч. 2 ст. 156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння», ст. 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», ст. 183 «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб», ч.1 ст. 182  «Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях. 
За результатами розгляду справ членами комісії прийняті відповідні рішення. Зокрема, працівницю магазину «Наш край» притягнуто до відповідальності у вигляді штрафу за продаж алкогольних напоїв особі, що не досягла 18-річного віку. Накладено адмінстягнення у вигляді штрафу на двох водіїв за паркування своїх авто на газоні, за відомо неправдивий виклик двом нетішинцям теж доведеться заплатити штраф. Оштрафовано жителя нашої громади за порушення режиму тиші, а також ще на одного нетішинця накладено штраф за самоуправство. 
Відділ з організаційних питань