Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАВЕРШЕНО КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ В «ЦЕНТРі ПМСД»

17 жов 2024

За кошти бюджету громади (1,5 млн. грн) з врахуванням всіх санітарних вимог здійснено сучасний капітальний ремонт приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини №1 КНП НМР «Центр ПМСД», що значно покращує комфортність перебування в ній пацієнтів, як дітей, так і дорослих.

Стартував капітальний ремонт, як розповідає директор комунального підприємства Оксана Харченко, у червні цього року з проведення відповідних електронних торгів.

Підрядником виступив ФОП Володимир Фещук зі Славути. Всі роботи виконані якісно із застосуванням високоякісних оздоблювальних матеріалів у відповідності до сучасних вимог.

Сьогодні, у четвер. 17 жовтня, до КНП «Центр ПМСД» завітали міський голова Олександр Супрунюк, секретар міської ради Іван Романюк, заступник міського голови Василь Мисько та керуюча справами виконкому Любов Оцабрика.

«Ми підтримували, підтримуємо і надалі завжди будемо всіляко підтримувати місцеву медицину. Створення належних умов і комфорту для роботи медичного персоналу і пацієнтів – один з наших пріоритетів. Щиро дякую вам за працю», - сказав Олександр Супрунюк під час спілкування з медперсоналом.

Відділ з організаційних питань