Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАКЛАДИ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ДО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ГОТОВІ

15 сер 2024

У вівторок, 13 серпня, відбулось засідання робочої групи щодо перевірки готовності закладів освіти до початку 2024/2-2025 навчального року. Очолює комісію Василь Мисько, заступник міського голови. До її складу входять представники виконкому, освітяни, МВА, регіонального відділення Держпродспоживслужби, Національної поліції України, ДСНС.

Як зазначив Василь Мисько перед початком роботи комісії, на урядовому рівні визначено ключові завдання, виконання яких необхідно забезпечити до початку навчального року. Перш за все – це ті, що стосуються безпеки діяльності закладів освіти.

Робочою групою перевірено стан готовості 7 закладів дошкільної освіти (діяльність ЗДО №8 тимчасово призупинена - нині в ньому триває капітальний ремонт) за напрямками: освітні складові, безпекові питання (укриття, протипожежні заходи і т.ін.), харчування, медичне обслуговування, охорона праці.

У кожному закладі після огляду представники робочої групи деталізували свої зауваження та шляхи їхнього вирішення.

Всі заклади дошкільної освіти до нового навчального року готові – таким був вердикт робочої групи на підсумковому засіданні, про що були складені відповідні акти готовності. На виправлення незначних зауважень в окремих дошкільних закладах надано певний термін.

Відділ з організаційних питань