Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАХИСНИКА ЗУСТРІЛИ НЕБЕСА…

29 сер 2024

Ти, сине, став Героєм України!

Як там Тобі без неї в небесах?

Ще одне молоде життя обірвалося на самому злеті – душа 27-річного Миколи Гамолюка поповнила Небесне воїнство. Скільки доброго і світлого могло бути попереду у цього молодого красеня…Йому б жити, любити, виховувати дітей…

Невимовний біль стискає серце…Боляче…

Воїн-Захисник, головний сержант - командир відділення розвідувального взводу стрілецького батальйону в/ч А 3283, 25 серпня під час ведення бойових дій на сході України отримав поранення не сумісні з життям, від яких загинув. В одну мить свою надію та опору втратили мати і дружина…

Сьогодні, 29 серпня, нетішинська громада провела в останню дорогу вірного сина України, мужнього воїна, справжнього патріота Миколу Гамолюка. Навколішки, схиливши голови, з прапорами та квітами, під журливу «Пливе кача..» зустрічали Героя у Нетішині.

Рідні, близькі, друзі, представники влади, священнослужителі, знайомі і незнайомі люди віддали шану 27-річному Захиснику. На площі перед будівлею виконкому прощалися з Воїном-Героєм. Люди не стримували сліз… Багатолюдною ходою, під супровід духового оркестру, громада провела Героя до Собору архістратига Божого Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ, де священнослужителі провели чин похорону.

Страшна війна забирає найкращих, залишаючи в серцях рани, яких не загоїти. Щодня ми втрачаємо цвіт нації. Низько схиляємо голови перед близькими та рідними захисника, розділяємо ваш біль, вшановуючи подвиг Героя.

Пам’ятаймо, що війна поруч! Пам’ятаймо, що кожна хвилина, яку ми проживаємо, навчаємось чи працюємо – це життя Героїв, які забрала неоголошена війна в Україні.

Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки світла пам’ять про них житиме у наших серцях. Вічна пам’ять і слава мужньому Воїну! Доземний уклін нашому Захиснику-Герою Миколі Гамолюку!

Слава Україні! Героям Слава!

Відділ з організаційних питань