Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НА 49 СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ…

16 лип 2024

У п’ятницю, 12 липня, відбулось чергове 49 пленарне засідання Нетішинської міської ради VIII скликання. На порядок денний було винесено 45 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності нашої громади.

Розпочали свою роботу обранці громади з хвилини мовчання – данини пам’яті за загиблими воїнами та всіма жертвами війни.

Міською радою було підтримано 3 депутатські звернення: Анатолія Олійника (Воля) щодо облаштування додаткових місць на території міста та пляжу для гри у волейбол; Олександра Степанюка (Європейська солідарність) щодо облаштування Алеї Слави Героїв у міському парку; Зої Машук (Воля) про виділення коштів для відзначення випускників, які за результатами предметних ЗНО набрали 200 балів та їхніх учителів.

Рішенням міської ради взято до відома звіт про виконання плану роботи міської ради VIII скликання за І півріччя 2024 року та затверджено план роботи на ІІ півріччя.

Внесено зміни до ряду місцевих програм: розвитку та підтримки комунальних підприємств охорони здоров’я Нетішинської МТГ; заходів національного спротиву; розвитку цивільного захисту; благоустрою (передбачені кошти на проведення експертом технічного обстеження підземного переходу на вул. Варшавська); підтримки технічного стану будівель гуртожитків (передбачені кошти на реконструкцію електромереж і системи обліку спожитої електроенергії гуртожитків).

Затверджено місцеві програми: співфінансування проектів у сфері капітальних ремонтів житлового фонду та благоустрою на 2024-2025 роки; фінансової підтримки комунальних підприємств на 2024 рік. ????Також взято до відома виконання у 2023 році щорічного (проміжного) звіту програми благоустрою та муніципального житла.

Внесено зміни до фінансових планів на 2024 рік комунальних підприємств: «Центр ПМСД», «Благоустрій», «Комфорт». Разом з тим, в черговий раз не було затверджено фінансовий план КП «Торговий центр» на 2024 рік.

Також в черговий раз не затверджено депутатами перелік матеріальних цінностей відповідно до звернень військових формувань, інших сил безпеки та оборони.

Прийнято рішення про безоплатну передачу транспортного засобу з балансу виконавчого комітету до державної власності (на баланс однієї з військових частин).

Відповідально до рішення міської ради будівля розподільчих холодильників на вул. Промислова додана до переліку об’єктів комунальної власності громади, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні.

Міська рада своїм рішенням зобов’язала управління капітального будівництва вжити заходи щодо капітального ремонту частини нежилого приміщення вбудовано-прибудованого в ж/б №31 на проспекті Незалежності (розташований відділ муніципальних послуг для військових, ветеранів війни та членів їхніх сімей).

Що стосується блоку земельних питань, то більша їхня частина була присвячена орендним відносинам.

Відділ з організаційних питань