Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НА ПОЗАЧЕРГОВОМУ ПЛЕНАРНОМУ ЗАСІДАННІ…

12 чер 2024

У понеділок, 10 червня, відбулась 48 (позачергова) сесія Нетішинської міської ради VIII скликання. Депутати розглянули 14 проектів рішень, які були включені до порядку денного.

Прийнято рішення про внесення змін до 2 місцевих програм: соціальної підтримки захисників державного суверенітету та незалежності України і членів їхніх сімей Нетішинської МТГ на 2023-2025 роки; розвитку та підтримки комунальних підприємств охорони здоров’я Нетішинської МТГ і надання медичних послуг на 2021 – 2024 роки. Також внесено зміни до фінансового плану КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» на 2024 рік та до попередніх рішень міської ради: щодо початку розроблення проекту Стратегії розвитку Нетішинської МТГ на період до 2027 року (відповідальним за завершення процесу розробки проекту Стратегії визначено відділ економіки виконкому); до Положення про стипендії міського голови та міської ради у галузях освіти, культури та спорту; про місцеві податки і збори.

Міська рада затвердила програму часткової компенсації вартості пристроїв для резервного електроживлення в умовах воєнного стану на 2024 рік. Виконавчий комітет повинен затвердити порядок надання безповоротної фінансової матеріальної допомоги для компенсації вартості закупівлі пристроїв для резервного електроживлення в умовах воєнного стану.

Серед прийнятих земельних рішень: надано дозвіл АТ «НАЕК «Енергоатом» на розробку проектів землеустрою щодо відведення 3-ох земельних ділянок (1 - на вул. Ринкова, 2 - на вул. Промислова) для передачі її в постійне користування для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії; включено до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на них на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) окремими лотами 2 земельні ділянки на вул. Промислова.

Відділ з організаційних питань