Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НА ЧЕРГОВОМУ ЗАСІДАННІ АДМІНКОМІСІЇ

16 сер 2024

На черговому засіданні адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради розглянуто 12 справ про адміністративні правопорушення. Головувала на ньому Оксана Латишева, заступник міського голови, голова комісії.

За порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів (ст.152 КУпАП) 5 громадян притягнуто до адмінвідповідальності у вигляді штрафів: 4 - за паркування авто на газонах -1350 грн-1 та 340 грн-3; 1 - за накопичення та складання побутового сміття, харчових відходів поряд з парканом сусіда – 850 грн.

За завідомо неправдивий виклик поліції (ст. 183 КУпАП) оштрафовано 4 чоловіків та 1 жінку, всі вони на момент скоєння правопорушення перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Розглянуто 3 адмінсправи про самовільне використання з корисливою метою питної води без приладів обліку (ст. 103-1 КУпАП): 1 справу закрито у зв’язку з відсутністю складу правопорушення, 1 особу попереджено та на 1 особу накладено адмінстягнення у вигляді штрафу (170 грн).

Відділ з організаційних питань