Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НЕТІШИН ВІДВІДАВ КЕРІВНИК РЕГІОНАЛЬНОГО ОФІСУ "U-LEAD З ЄВРОПОЮ"

14 жов 2024

У пʼятницю, 11 жовтня, до нашої громади завітав керівник регіонального офісу Програми "U-LEAD з Європою" у Хмельницькій області Дмитро Василенко.

Під час зустрічі з працівниками виконавчого комітету міської ради він презентував програми та напрямки роботи "U-LEAD з Європою" на Хмельниччині, зокрема й ті, в яких бере участь Нетішинська громада, а також приклади успішних кейсів, реалізованих за підтримки Програми U-LEAD у громадах Хмельницької області.

Дмитро Василенко поділився головними завданнями Програми, які полягають у підвищенні спроможності громад через консультування та підтримку роботи органів місцевого самоврядування.

Щиро дякуємо керівнику регіонального офісу "U-LEAD з Європою" у Хмельницькій області за візит та за підтримку важливого заходу секретарю міської ради Івану Романюку.

Варто зазначити, що "U-LEAD з Європою" – це програма співпраці між українським урядом, Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Данією та Словенією у створенні багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та відповідає на потреби громадян України.

Відділ з організаційних питань