Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НЕТІШИНСЬКІ СТРОНГМЕНИ СЕРЕД НАЙКРАЩИХ

27 тра 2024

 25 – 26 травня у місто Луцьк з’їхалось більше сотні паурліфтерів з різних куточків України, щоб взяти участь в 13-му чемпіонаті ВПА України із пауерліфтингу та окремих дисциплін. Серед учасників були й нетішинські спортсмени. 
????Сергій Питель у ваговій категорії до 100 кг серед військових та у відкритій віковій групі отримав першість в дисципліні «Жим штанги лежачи», а також здобув перше місце в дисципліні «Строгий підйом штанги на біцепс» та підтвердив норматив «Майстра спорту міжнародного класу». 
????Артем Колосов у ваговій категорії до 100 кг у віковій групі 34–39 років в дисципліні  «Станова тяга» зайняв друге місце та виконав норматив «Майстра спорту міжнародного класу». 
????Максим Братущик у ваговій категорії до 100 кг у віковій групі 16–17 років в дисципліні «Станова тяга в екіпіруванні» зайняв перше місце та виконав норматив «Майстра спорту». 
????Назар Куляс у ваговій категорії до 100 кг у віковій групі 16–17 років в дисциплінах «Жим штанги лежачи» та «Станова тяга» зайняв перші місця та виконав норматив «Майстра спорту». 
????Андрій Шульган у ваговій категорії до 75 кг серед військових посів перше місце в дисципліні «Строгий підйом штанги на біцепс» та перше місце в дисципліні «Жим штанги лежачи», а також став призером в відкритій віковій групі та підтвердив норматив «Майстра спорту».
????Олексій Ткаченко у ваговій до 100 кг у віковій групі 40–44 років в дисципліні «Станова тяга» зайняв перше місце та підтвердив норматив «Майстра спорту». Андрій Орловський у ваговій категорії до 100 кг у віковій групі 40–44 років в дисципліні «Станова тяга» зайняв друге місце. Давидюк Володимир у ваговій до 90 кг у відкритій віковій групі в дисципліні «Станова тяга» виконав норматив «Майстра спорту».
Також нетішинці стали призерами в абсолютній першості, де зрівнюють співвідношення піднятої ваги до власної ваги спортсменів та отримали кубки – ✅Сергій Питель в дисципліні «Строгий підйом штанги на біцепс», Артем Колосов в дисципліні  «Станова тяга», серед тінейджерів – Назар Куляс в дисциплінах «Жим штанги лежачи» та «Станова тяга».
????Допомагав спортсменам під час змагань «Майстер спорту міжнародного класу» Сергій Козловський. Спортсмени висловлюють подяку за сприяння у відрядження на змагання відділу молоді та спорту виконавчого комітету Нетішинської міської ради.
Багато наших спортсменів сьогодні на передовій, а тому важливо зберегти спортивний потенціал, який є у нас в Україні. Важливо займатися тим, що наповнює наше життя емоціями, корисними звчиками та професійними здобутками. Бо якщо вороги у нас все заберуть, для чого тоді взагалі ми воюємо? Наші – найкращі.
Вітаємо! Пишаємося!
Відділ з організаційних питань