Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НИМИ ПИШАЄТЬСЯ НЕТІШИН

20 вер 2024

У третю суботу вересня Нетішин традиційно відзначає День народження. А цьогоріч воно особливе – 40 років тому Нетішин отримав статус міста. Але сьогодні – не про свято, а про любов до рідного краю, про повагу до нашої історії, до наших людей, про єдність і згуртованість містян, які щодня кожен на своєму місці наближає Перемогу!
У п’ятницю, 20 вересня, за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток територіальної громади, сумлінну працю, активну громадянську позицію, участь в національному відродженні України та з нагоди Дня міста, з рук міського голови Олександра Супрунюка Грамоти Хмельницької обласної ради отримали непересічні особистості Нетішина – люди віри, люди-професіонали, люди доброї душі…
А саме:
Архімандрит Владислав, настоятель Собору Святого Архистратига Божого Михаїла та Архангела Гавриїла. У період становлення Православної Церкви України архімандрит Владислав гідно переніс гоніння та намагання зганьбити віру наших пращурів. Він з перших кроків служіння Українській Церкві був і залишається патріотом рідної Батьківщини. Отець Владислав є беззаперечним авторитетом для мешканців нашої громади.
Валентина Якушевська, піклувальник, опікун дітей. Пані Валентина разом зі своїм чоловіком стали батьками для 12 дітей. Наразі у любові, взаєморозумінні і затишку вони виховують 8 дітей. Валентина Якушевська – людина з великим серцем, життєлюбна, працьовита і добросовісна. Цього ж нетішинка вчить усіх своїх дітей.
Віктор Войковський, молодший науковий співробітник Нетішинського міського краєзнавчого музею. Ретро-світлини літопису будівництва нашого міста, визначні особистості та події – усе це можна побачити на фотографіях відомого нетішинського фотографа Віктора Войковського. Усі його знімки – це неначе краплинки із нестримної ріки, що зветься «часом». За роки діяльності у місті енергетиків – доробок фотографа склав більше 70 000 знімків різного ґатунку.
Пишаємося вами! Щиро дякуємо і підтримуємо!
Відділ з організаційних питань