Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ОЛЕКСАНДР СУПРУНЮК ВРУЧИВ КЛЮЧІ ВІД КВАРТИРИ ДРУЖИНІ ЗАГИБЛОГО ГЕРОЯ АНДРІЯ МАЧУЛЯНСЬКОГО

29 сер 2024

Сьогодні, 29 серпня, у День пам’яті загиблих захисників України, від імені Нетішинської міської територіальної громади міський голова Олександр Супрунюк виконав важливу місію – вручив ключі від однокімнатної квартири дружині і двом дітям загиблого Героя України Андрія Мачулянського.

Дана квартира за рішенням суду була повернена до житлового фонду міста (за позовною заявою Фонду комунального майна міста Нетішина), оскільки особу було визнано такою, що втратила право користуванням житлом.

22 серпня 2024 року на засіданні виконавчого комітету міської ради було підтримано рішення про надання Оксані Мачулянській та членам її родини житлового приміщення. Родина Героя не мала власного житла і мешкала в орендованому.

Ключі від помешкання Олександр Супрунюк вручив зі словами щирої вдячності від усіх мешканців громади. Зауважимо, що 43-річний ВОЇН-ЗАХИСНИК Андрій Мачулянський загинув 30 серпня 2023 року поблизу населеного пункту Стара Гута Сумської області. Життя ГЕРОЯ обірвалось від осколків ворожих вибухів. 15 жовтня 2023 року наша громада провела ВОЇНА в останню дорогу.

Герої не вмирають! Вони живуть доти, поки живе наша пам'ять про них!

Відділ з організаційних питань