Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ОТАК І ЖИВЕМО...

18 вер 2024

Садибна забудова Нетішина. Вулиця Снігурі. Ось таку картину можна частенько спостерігати зранку на одній із зупинок. Мішок, вщент наповнений сміттям, на лавці чекає доки його приберуть працівники КП «Благоустрій».

Замість того, щоб укласти договір з КП «ЖКО» на вивіз сміття, спритний мешканець винайшов спосіб, як без зайвих клопотів позбутися сміття зі свого обійстя. Мовляв, «Благоустрій» прибирає дорогу та тротуар - прибере і його мішок з непотрібом безкоштовно.

А ще є нетішинці - мешканці приватних будинків, як розповідають комунальники, нерідко своє сміття вивозять самостійно до висотної забудови і викидають його в урни та сміттєпроводи в під'їздах будинків.

Вивезення твердих побутових відходів в садибній забудові міста один раз на тиждень здійснює КП «ЖКО». Плата становить 32 грн 52 коп з кожної особи, яка зареєстрована в домоволодінні (їх налічується 769).

На сьогоднішній день, за словами начальника КП «ЖКО» Дар’ї Бровко, в садибній забудові міста укладено 422 договори на вивезення твердих побутових відходів, 127, в тому числі, мешканцями вулиці Снігурі.

Отож, так і живемо. Від інших вимагаємо бути порядними людьми, жити за правилами, встановленими громадянським суспільством, а самі намагаємося свідомо їх нехтувати, хитрувати та лицемірити.

Відділ з організаційних питань