Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Повідомлення про початок громадського обговорення!!!!

16 сер 2024

На виконання рішення виконавчого комітету Нетішинської міської ради від 08.08.2024  № 232/2024 «Про підтримання пропозицій щодо перейменування вулиці в м. Нетішин Нетішинської міської територіальної громади Шепетівського району Хмельницької області», повідомляємо про початок громадського обговорення питання щодо перейменування в м.Нетішин вулицю Снігурі на вулицю Олександра Наумова.

Пропозиція внесена військовослужбовцями.

Строк проведення громадського обговорення від 15 серпня 2024 року до 15 жовтня 2024року.

Пропозиції (зауваження) приймаються виконавчим комітетом Нетішинської міської ради з дня опублікування повідомлення про проведення громадського обговорення з 15 серпня 2024 року до 15 жовтня 2024року включно у письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, юридичні особи подають із зазначенням їх найменування та місцезнаходження, на поштову адресу: м.Нетішин, вул.Шевченка, 1 та на електрону адресу miskrada@netishynrada.gov.ua. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

За інформацією звертатися у відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Нетішинської міської ради, каб.207, що на вул.Шевченка, 1 або за телефоном 9-01-51.

Відповідальні особи: начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Нетішинської міської ради Марія Тульба, завідувач  сектору планування та забудови територій відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Нетішинської міської ради Наталія Козак.