Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З БФ «КАРІТАС-НЕТІШИН УГКЦ»

26 вер 2024

У середу, 25 вересня, міський голова Олександр Супрунюк підписав Меморандум про співпрацю, партнерство та взаємодію Нетішинської міської ради з благодійною організацією «Благодійний фонд «Карітас-Нетішин УГКЦ» в особі директора Павла Хведорука.

Ця угода відкриває можливості спільної роботи у сфері надання комплексної соціально-психологічної допомоги підтримки сім’ям, які постраждали від війни.

«Карітас України», а відтак «Карітас-Нетішин», тісно пов'язаний з Українською Греко-Католицькою Церквою, оскільки його діяльність виникла саме на базі церковних ініціатив, орієнтованих на соціальне служіння.

Фонд діє як частина великої мережі Caritas Internationalis, що об'єднує католицькі благодійні організації по всьому світу. Фонд надає широкий спектр соціальних послуг, має реабілітаційні програми та освітні ініціативи, а також надає гуманітарну допомогу.

Активна робота благодійного фонду «Карітас-Нетішин» у нашому місті розпочалася цього літа. За цей час на базі фонду проведені літні дитячі табори, спортивні об’єднуючі заходи, благодійні акції, тренінги. Попереду багато корисних і важливих проєктів.

Олександр Супрунюк, спілкуючись з Павлом Хведоруком, зазначив, що сподівається на тісну співпрацю з благодійним фондом «Карітас-Нетішин УГКЦ» та об’єднання сил заради підтримки тих, хто потребує допомоги у цей нелегкий воєнний час.

Відділ з організаційних питань