Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДО НЕТІШИНА ОЛЕНИ КОПАНЧУК

26 вер 2024

У середу, 25 вересня, з робочим візитом у нашому місті перебувала Олена Копанчук, народний депутат України. За участі міського голови Олександра Супрунюка, секретаря міської ради Івана Романюка, начальника управління капітального будівництва Бориса Петрука, начальника відділу з питань цивільного захисту населення Світлани Борійчук та начальника міської військової адміністрації Григорія Олендри вона провела робочу зустріч, на якій обговорювались питання можливості фінансування об’єктів соціальної сфери та захисних споруд цивільного захисту з державного бюджету.

Потім Олена Копанчук мала зустріч з родинами зниклих безвісти, полонених та загиблих захисників України. Спілкування відбувалося у формі діалогу, під час якого присутні мали змогу задати різного роду запитання та отримати відповідь.

Того ж дня був підписаний меморандум про співпрацю та партнерство громадської організації «Об’єднання захисників України та їх родин»( в особі Наталії Сарнацької, керівника Хмельницького обласного відокремленого підрозділу) та Нетішинської міської ради (в особі Олександра Супрунюка, міського голови).

Відділ з організаційних питань