Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

РІШЕННЯ В ІНТЕРЕСАХ ГРОМАДИ

04 лип 2024

 

????Сьогодні, 4 липня, під головуванням міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На порядок денний було винесено 27 питань, що стосувались різних сфер діяльності територіальної громади.

????Рішенням виконкому внесено зміни до переліку та тарифу платних послуг в КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» та КЗ «Палац культури міста Нетішина»; затверджено зміни до інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП виконкому. Також внесено зміни до рішення виконавчого комітету «Про заохочувальні відзнаки дітей та молоді Нетішинської МТГ»: Положення про стипендію для обдарованих дітей, молоді та перспективних спортсменів (45 стипендій на рік, її розмір - 500 грн щомісячно протягом навчального року) і Положення про премію «За вагомі досягнення молоді у різних сферах суспільного життя» (9 премій у різних

номінаціях - розмір премії 5 тис. грн).

????Затверджено план робот виконкому на ІІІ квартал 2024 року; визначено величину опосередкованої вартості наймання (оренди) житла в Нетішині у ІІ кварталі 2024 року (534, 12 грн).

????Декілька рішень виконкому стосувались видалення зелених насаджень на території громади, відповідно до актів обстежень зелених насаджень: у районі буд. № 2 на вул. Шевченка та буд. № 19 на проспекті Незалежності, на територіях ТОВ «ІНЛЄКС» та Нетішинського професійного ліцею, на вул. Привокзальна (с. Старий Кривин) та ін..

????На засіданні виконкому було розглянуто 9 житлових питань. Серед них: продовження терміну проживання у житлових приміщеннях гуртожитків з фонду житла для тимчасового проживання громадян; про виділення житлових приміщень на підставі розгляду заяв громадян; про квартирний облік та ін..

????Для 11 мешканців громади надано одноразову грошову допомогу на лікування чи у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем. Розмір її становить від 7 до 10 тис. грн..

Відділ з організаційних питань