Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У НЕТІШИНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ 

15 лип 2024

Сьогодні, 15 липня, важливий день для нашої країни. Ми відзначаємо День Української Державності.  
З цієї нагоди за участі міського голови Олександра Супрунюка, першого заступника міського голови Олени Хоменко, заступника міського голови Василя Миська, керуючого справами виконкому Любові Оцабрики, представників Хмельницької АЕС, міської військової адміністрації, ДСНС, поліції, нацгвардії, освітян, відбулось покладання квітів до пам’ятних знаків Героям Вітчизни, Героям Небесної Сотні, а також до пам’ятного знака, де вперше на Хмельниччині було піднято український державний синьо-жовтий прапор. Символічно, що у далекому 1990 році Олександр Супрунюк разом з активістами піднімали державний стяг на цьому місці, а сьогодні принесли до цього важливого місця квіти пам'яті. 
Маємо цінувати та поважати державні символи, які українці протягом сотні років берегли та передавали із покоління в покоління.  
Для українців свобода і прагнення власної державності – найбільші цінності. Ми продовжуємо боротися за них і досі. Тож, гуртуймося і пам’ятаймо: тільки в єдності наша сила! Пам’ятаймо тих, хто проклав тернистий шлях до становлення України як самостійної держави. 
Відділ з організаційних питань