Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У НЕТІШИНІ ПАНУВАВ СПРАВЖНІЙ «ШКІЛЬНИЙ ГАРМИДЕР»

03 вер 2024

У понеділок, 2 вересня, у нашій громаді відбулося традиційне загальноміське свято для школярів з нагоди початку нового навчального року. Це було весело, цікаво та захопливо.

Цього дня найпочеснішими гостями були учні. Саме для них виконавчий комітет Нетішинської міської ради влаштував справжній «Шкільний гармидер». На міській сцені творчі колективи міста підготували святкову концертну програму, а в кожному куточку парку культури і відпочинку розмістилися цікаві локації.

Школярів чекала розважальна програма від працівників Палацу культури. В образі казкових героїв вони розважали малечу і фотографувалися на згадку. Творчі педагоги Будинку дитячої творчості, клубу «Юний технік», центру «Національно-патріотичного виховання, краєзнавства та туризму учнівської молоді» облаштували благодійні виставки. Цікаві майстер-класи для усіх бажаючих підготували педагоги художньої школи. Благодійний ярмарок зі смаколиками і сувенірами традиційно провели ГО "Жіночий батальйон" у співпраці з Палацом культури.

Дякуємо усім, хто у цей день подарував гарний настрій дітлахам, батькам, вчителям і усім присутнім! Підтримуємо традиції у Нетішині. Успішно впроваджуємо цікаві ідеї та задуми разом!

Відділ з організаційних питань