Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У НЕТІШИНІ РОЗПОЧАЛИСЯ ПОКАЗИ НАЦІОНАЛЬНОГО ФІЛЬМУ «ВОВК. СТРАХУ НЕМА»

13 вер 2024

У четвер, 12 вересня, за підтримки виконавчого комітету Нетішинської міської ради у Нетішині розпочалися покази національно-патріотичного фільму «Вовк. Страху нема».

Одними із перших хто подивився документальну кінострічку стали працівники відділів та управлінь виконавчого комітету, установ та організацій міста, депутати міської ради, школярі. Українські режисери та незалежні автори Тетяна Кулаковська та Анна Мартиненко створили фільм про захисників України, відомих як «Вовкулаки» або «Воїни ночі» за участі командирів та воїнів бойових підрозділів Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Перед початком перегляду заступник міського голови Василь Мисько подякував усім, хто відгукнувся та виявив бажання переглянути документальну стрічку та наголосив, що українські воїни надихають інших своїм прикладом, закликаючи ставати кращими і постійно розвиватися. Володіти розумом, тілом та зброєю, вміти вести бій, спілкуватися в команді та знищувати ворога – це мистецтво професії воїнів Сил спеціальних операцій ЗСУ. Про це важливо знати. Це важливо бачити і усвідомлювати.

Фільм «Вовк. Страху нема» буде в показі місцевого кінотеатру «Зефір» до середи, 25 вересня. Уточнити інформацію або ж замовити квиток ви можете у адміністраторів кінотеатру за телефоном 097 752 50 25.

Тож, якщо треба підняти дух та зміцнити віру, – ідіть на фільм. Якщо треба нагадати, яку місію має виконувати кожен із нас нині, – ідіть на фільм. Якщо хочете виховати дітей патріотами, – ідіть на фільм. Дивімося! Надихаймося! Тримаймося гуртом!

Відділ з організаційних питань