Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У ПАРКУ ПОГОСПОДАРЮВАЛИ ВАНДАЛИ

05 сер 2024

????Обірваний з українською вишивкою банер на сцені, порізаний в деяких місцях на смужки та вирвані куски бокового банеру, пописана підмостка сцени та банер - такою побачили сцену в міському парку культури відпочинку в понеділок зранку, 5 серпня, працівники КП "Комфорт". Це після того, як минулого тижня ними був проведений ремонт сцени: пофарбовано підмостку, вручну позашивано пошкоджений банер...

????Декілька днів раніше "об'єктом уваги" для відпочивальників парку став біотуалет, встановлений неподалік сцени: зливну яму було закидано брилами землі з травою, вирвано кришку унітаза. Навіть покрівля не залишилась "поза увагою"- залізши наверх, її просто вдавили в середину.

????Не "обійшли увагою", так звані відпочивальники, і лавочки біля скейт-майданчика та урну для сміття - "шедро" розмалювали їх різнокольоровими надписами. Напередодні вони теж були відремонтовані комунальниками: зачищені та пофарбовані.

????Ще, як розповідають працівники "Комфорту", в той час, коли батьки безтурботно відпочивають в альтанках, їхні діти, маючи вседозволеність, можуть спокійно, на свій смак, "змінити" дизайн клумби в парку, витопчуючи квітник.

????Попри все, після такого вандалізму комунальники почали відновлювати майно в парку - завдяки старанням вандалів змушені виділяти додатковий час для повторного ремонту. А могли його використати для впорядкування інших місць. Шкода тільки, що дехто з нас не цінує їхню працю - без вихідних, за будь-якої погоди.

????Необхідно і батькам звернути увагу на спосіб відпочинку та зайнятість своїх дітей, провести відповідні бесіди.

????Тож любімо своє місто не на словах, а на ділі. Цінуйту працю інших, плекайте красу Нетішина!

Відділ з організаційних питань