Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СХИЛІМО ГОЛОВИ – ГЕРОЙ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ

26 жов 2024

Все більше горя на нашій землі, все більше біди і сліз… Знову трагічна звістка з фронту обпікає нестерпним болем, … рве душу і серце... Ще один чорний день…Ще один день війни…
З сумом повідомляємо: 6 жовтня, виконуючи бойове завдання, поблизу н.п. Новоандріївка Пологівського району Запорізької області отримав поранення не сумісне з життям 44-річний нетішинець ОЛЕГ ТІХОРУК, солдат, гранатометник стрілецького відділення стрілецької роти в/ч А7220
Висловлюємо щирі співчуття родині Героя.
Прощання нашої громади з Воїном-Захисником відбудеться у понеділок, 28 жовтня, об 11.30, на площі перед адмінбудівлею виконкому.
Просимо громаду не бути байдужою і зустріти Героя ОЛЕГА ТІХОРУКА з державною символікою.
Траурний кортеж рухатиметься до світлофора, проспектом Незалежності, проспектом Героїв України - до площі перед будівлею виконкому.
Після прощання траурний кортеж з домовиною Воїна з площі рухатиметься проспектом Героїв України, проспектом Незалежності до будинку №21, де проживав Воїн, далі - проспектом Незалежності до Собору архістратига Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ, де відбудеться чин похорону.
Віддати шану Воїну-Герою ОЛЕГУ ТІХОРУКУ - обов’язок кожного з нас.
Слава Україні! Героям Слава!
28 жовтня на території Нетішинської міської територіальної громади оголошується одноденна жалоба.
У цей жалобний день прохання до керівників установ, підприємств та організацій територіальної громади приспустити державні прапори на будівлях.
Вічна пам'ять і вічна слава Українському Воїну-Захисникові!
Виконавчий комітет