Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Благодійний осінній ярмарок влаштували у ДНЗ №9

31 жов 2019

29 жовтня у дошкільному навчальному закладі №9 «Пролісок» відбувся осінній ярмарок. Цього дня дитячий садок було не впізнати. Одягненні в традиційний українській одяг діти, педагоги, батьки, прикрашенні вишитими рушниками столи, наповнені запашними овочами й фруктами кошики, аромат домашньої випічки, весела музика, пісні й таночки – усе це створювало святкову атмосферу в дошкільному закладі.

На великому ярмарку побували гості з управління освіти виконавчого комітету міської ради, колеги з дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, одні продавали, інші купували, співали, сміялись та ще й ділилися смаколиками. До традиційних виробів цього разу додалися композиції з газет, вишиті картини та багато іншого. Захід мав благородну мету – колектив дитячого садка спільно з батьками та вихованцями збирали кошти на лікування маленьких нетішинців, учнів ЗОШ №1 Валерія і Вікторії Жданових. У діток діагностовано ювенальний ревматоїдний артрит (хронічне запалення суглобів, яке вражає дітей до 16 років). Батьки систематично з сином, за власний кошт, їздять до Хмельницької обласної лікарні на лікування, у донечки через хворобу погіршується зір.

Завдяки спільним зусиллям на благодійному ярмарку було зібрано 11 тис. 357 грн. Цього ж дня завідувач ДНЗ №9 Людмила Сімончук разом з методистом Оксаною Страхонюк передали кошти для мами діток Ірині Ждановій. Можна з певністю сказати, що осінній ярмарок в «Проліску» вдався на славу. Саме такі свята гуртують усіх разом заради важливої справи та навчають дітей піклування про тих, хто потребує допомоги і підтримки.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради