Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому: питання розглянуті – рішення прийняті

28 лис 2019

Сьогодні, 28 листопада, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. на розгляд порядку денного було винесено 10 питань.

Рішенням виконкому затверджено проектну документацію капітального ремонту прилеглої території біля будівлі Старокривинської сільської ради та частини вул. Перемоги в с. Старий Кривин. Загальна кошторисна вартість об’єкту капітального ремонту становить 979, 589 тис. грн. Також утворено комісію щодо безоплатної передачі завершеної капітальним ремонтом вул. Шевченка - влаштування тротуару довжиною 237 погонних метрів від управління капітального будівництва виконкому до КП НМР «Благоустрій».

Прийнято рішення про передачу півмасок фільтрувальних «СПЕКТР» FFP3D (23 203 шт.) з балансу виконкому на баланс загальноосвітніх, дошкільних навчальних закладів та закладів культури. Цим же рішенням створено комісію з прийому-передачі. Відповідно до акту обстежень зелених насаджень, два прийнятих рішення стосувались їхнього видалення – на території Нетішина та Старого Кривина (територія КЗ «Старокривинський будинок культури»).

 Серед прийнятих рішень: безоплатно передано майно територіальної громади Нетішина з балансу КП «ЖКО» на баланс КП «Благоустрій» та передано у приватну власність громадян 2 приміщення у гуртожитку, які використовуються на умовах найму. Одноголосно члени виконкому проголосували за надання 15 нетішинцям та мешканці Старого Кривина одноразової матеріальної допомоги на лікування від 2 до 5 тис. грн.. Загальна сума становить 55тис. грн.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради