Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У виставковій залі – творчий дебют нетішинки Марини Максимчук

14 тра 2019

Нестримний потяг до пензля і фарб, уміння бачити особливе в буденних речах, помічати красу в дрібницях та відображати це на своїх полотнах – 29-річна нетішинська художниця Марина Максимчук презентувала свою першу виставку.

Учора, 13 травня, у виставковій залі Палацу культури відбулося відкриття персональної виставки-продажу інтерєрних картин мисткині. У невеликому дружньому колі ведуча заходу Світлана Степанюк представила 18 картин різноманітних за жанром. Роботи виконані масляними та акриловими фарбами в таких стилях як анімалістка, сюрреалізм, мінімалізм, а також в сучасній техніці Флюід арт.  

Молода ілюстраторка закінчила факультет менеджменту за спеціальністю «Управління персоналом та економіка праці», однак, вирішила присвятити себе для написання картин та пошуку свого стилю. «Малювання мене завжди приваблювало, але я ніколи не навчалась в професійних закладах. Спочатку це були олівці на звичайному папері та різні графіті на комп’ютері. Люди, що мене оточували казали, що маю хист до цієї справи, але не сприймала серйозно ні їх слова, ні професію художника», – розповіла дівчина.

У Марини Максимчук особливий підхід до творчості. Вона впевнена, що людина по справжньому щаслива лише тоді, коли її хобі перетворюється на справу життя. Саме цьому принципу художниця продовжує слідувати: шукаючи власний стиль, сміливо експериментуючи з текстурою і композицією, матеріалами та техніками. Почала писати Марина приблизно рік тому, коли нарешті наважилась придбати якісні фарби і холсти. З цього все й почалось. Наразі у її доробку близько 20 ексклюзивних робіт. На власні очі побачити унікальну виставку може кожен бажаючий до 24 травня з 9.00 до 19.00. Вхід вільний.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради