Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішинському територіальному центрі – новосілля

06 тра 2019

Вже більше місяця минуло відтоді, як Нетішинський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальний послуг) працює за іншою адресою: просп. Незалежності, 18 (220-й гуртожиток), займаючи площу 400кв. м. Тут розмістились офісне приміщення (адміністрація, відділення соціальної допомоги вдома, відділення організації надання адресної натуральної і грошової допомоги та соціально-побутової адаптації, кімната архіву, кімната для проведення заходів та кімната для зберігання засобів реабілітації – ходунків, палиць, милиць, інвалідних візків), приміщення, в якому надаються медичні, масажні, швацькі та перукарські послуги та приміщення (раніше розміщалась мистецька галерея «Арт - Пласт»), де найближчим часом на спеціальному обладнанні, окрім надання соціальних послуг, проводитимуться заняття з лікувальної фізкультури.

Міською радою було виділено на ремонтні роботи для Нетішинського територіального центру198 тис. 800 грн., але згодом у кошторисі підрядної організації була зазначена сума понад 400 тис. грн.. Працівникам тер центру, задля здешевлення ремонту приміщення, довелось власними силами у вихідні та у вільний від основної роботи час знімати зі стін старі шпалери, з підлоги – лінолеум, розмивати стелі, фарбувати батареї опалення, готувати стіни для прокладання електричного кабелю і т. ін..

«Працівники Нетішинського терцентру вдячні за благодійну допомогу місцевим підприємцям, - говорить його директор Любов Оцабрика. – Іван Хімка надав 350 м електрокабелю, Олександр Миклуш та Іван Сотник – цемент, фарбу та шпаклівку, а Павло Гук встановив домофон».

Оскільки в будівлі, де розмістився територіальний центр, встановлено домофон, то для того, щоб завітати до установи, варто набрати лише цифру «2».

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради