Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Щастя дитини мати родину

30 вер 2019

Щороку 30 вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке не випадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Захистом прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у нашому місті займається Служба у справах дітей виконавчого комітету Нетішинської міської ради.
У нашому місті проживає 28 усиновлених дітей, під опікою та піклуванням проживає 60 дітей, 5 прийомних сім’ї, в яких виховується 5 дітей та одна особа з числа дітей-сиріт. З нагоди Дня усиновлення представники Служби у справах дітей виконкому міської ради вручали родинам  опікунів, піклувальникам та прийомним батькам Подяки за вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації права дитини, позбавленої батьківського піклування, на виховання в сім’ї, створення сприятливих умов для її всебічного розвитку, формування високих духовних якостей.
Cьогодні держава і влада міста підтримує тих, хто прийняв рішення усиновити та створити для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування усі умови, де будуть зігріватися їх серця. Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги. Ви дали кожній дитині, яка зростає у Вашій сім’ї, найважливіше – щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними Ваші діти.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради