Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідав виконком

23 січ 2018

У четвер, 18 січня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради, в ході якого схвалили важливі для громади рішення соціально-економічного та господарського характеру. На початку засідання очільник міста подякував усім, хто долучився до організації та реалізації проекту «Схід-Захід разом. Діти».

Одними із перших члени виконкому прийняли рішення «Про проведення виплати стипендій для обдарованих і талановитих дітей та молоді, перспективних спортсменів у 2018 році» та «Про проведення виплати стипендій Нетішинського міського голови і Нетішинської міської ради фахівцям галузей освіти, культури та спорту у 2018 році». Встановлена пільга на харчування (безоплатне харчування) малолітньому вихованцю ДНЗ №6, як дитині, яка проживає у сім’ї із скрутним матеріальним становищем. Присвоєно поштову адресу гаражу індивідуального забудовника. Враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської  ради, рішенням виконкому на квартирний облік прийнято громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Члени виконкому схвалили рішення «Про передачу завершеної капітальним ремонтом будівлі (покрівлі) початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Нетішинська міська школа мистецтв», «Про передачу завершеної капітальним ремонтом будівлі (заміна автоматичної пожежної сигналізації на сертифіковану) дошкільного навчального закладу № 5 (ясла-садок) «Теремок» та документації» та «Про передачу завершеної капітальним ремонтом будівлі (покрівлі) житлового будинку по вул. Будівельників, 4 та документації». Прийнято рішення «Про погодження титулів об’єктів, будівництво яких здійснюється із залученням бюджетних коштів», зокрема, «Реконструкція будівлі центру соціальних служб для молоді під будівлю позашкільного навчального закладу по пр. Курчатова м. Нетішин Хмельницької області»» та «Будівництво мережі зовнішнього електроосвітлення вул. Енергетиків (автодороги № 1) в м. Нетішин Хмельницької області (коригування) (ІІІ черга)».

На засіданні члени виконавчого комітету схвалили низку рішень, які стосуються соціального захисту населення: «Про підвезення до місця навчання і додому школярів, які потребують корекції фізичного та (або) розумового (психічного) розвитку», «Про відшкодування витрат за надані пільги з оплати послуг зв’язку окремим категоріям громадян міста», «Про забезпечення окремих категорій соціально незахищених громадян міста безкоштовними продуктовими наборами», «Про звільнення учасників АТО та членів їх сімей від оплати за користування житлом (квартирної оплати)» та інші. Враховуючи пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, виконавчим комітетом прийняті відповідні рішення щодо малолітніх та неповнолітніх дітей. Надані кошти для одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Ключові слова: Виконком