Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідав виконком: прийнято 22 важливих рішення

25 тра 2018

У четвер, 24 травня, під час засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради, яке пройшло під головуванням очільника міста Олександра Супрунюка, члени виконкому заслухали та обговорили 22 питання порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста.
Одним із перших прийнято рішення про затвердження проектної документації «Капітальний ремонт ділянки дороги, що знаходиться при в’їзді до будівлі КП НМР «Торговий Центр» та вул. Будівельників, загальною кошторисною вартістю об’єкта будівництва 270,407 тис. грн. Члени виконкому ухвалили рішення щодо передачі КП НМР «ЖКО» проектної документації по капітальному ремонту покрівель житлових будинків м. Нетішин по наступним об’єктам: капітальний ремонт частини будівлі (покрівлі) житлового будинку по вул. Будівельників, 16, капітальний ремонт частини будівлі (покрівлі) житлового будинку по вул. Набережна, 13, капітальний ремонт частини будівлі (покрівлі) житлового будинку по вул. Висоцького, 2. Встановлено за погодженням з власником режим роботи з 10.00 до 22.00, без перерви на обід та вихідних, кафе-магазину «Аптека живого пива», розташованого по проспекту Незалежності. Затверджено Положення про постійно діючу комісію із забезпечення реалізації прав та обов’язків співвласника багатоквартирного будинку у м. Нетішин. Надано дозвіл на видалення зелених насаджень на території ДНЗ №4 «Вогник», ДНЗ (центр розвитку дитини) «Золотий ключик».
В ході засідання КП НМР «Благоустрій» надано дозвіл на ліквідацію безхазяйних відходів, зокрема, дозволено виконати роботи по ліквідації несанкціонованого сміттєзвалища на полі №4. А також у випадку виявлення власника відходів притягнути його до відповідальності відповідно до вимог чинного законодавства. Прийнято ряд рішень, що стосуються захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей. Відповідно до звернень мешканців міста Нетішин щодо надання матеріальної допомоги, виконавчий комітет Нетішинської міської ради надав кошти 6 нетішинцям в сумі 3 і 5 тис. грн. на лікування.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради