Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Лариса Клочай – переможець конкурсу на посаду керівника «Центру первинної медико-санітарної допомоги»

26 чер 2018

Відповідно до рішення 39-ї сесії Нетішинської міської ради VII скликання від 2 березня 2018 року № 39/2289 було утворено комунальне некомерційне підприємство Нетішинської міської ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги». Виконуючим обов’язки директора Центру було призначено Ларису Клочай, яка до цього займала посаду заступника головного лікаря КМЗ НМР «СМСЧ м. Нетішин».

22 травня у Нетішині було оголошено конкурс на посаду директора «Центру ПМСД». До 18 червня медичні працівники з відповідною освітою мали можливість подати документи для участі в конкурсі. 22 червня під головуванням заступника міського голови Ольги Бобіної відбулось засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади керівника КНП НМР «Центр ПМСД». Порядок денний засідання містив п’ять важливих питань: перевірка поданих документів претендентом щодо відповідності установленим вимогам, про допуск претендента до участі в конкурсі, заслуховування, затвердження або відхилення пропозиції кандидата, проведення співбесіди та визначення переможця. На початку засідання секретар комісії, спеціаліст з кадрового забезпечення відділу правового та кадрового забезпечення виконавчого комітету міської ради Наталія Сахнюк зазначила, що документи на участь в конкурсі подала одна претендентка – Лариса Клочай.

Члени комісії відкрили конверт з документацією та перевірили її на відповідність встановленим вимогам. Враховуючи відповідність документів усім необхідним вимогам претендента було допущено до участі в конкурсі. Опісля, присутні мали можливість заслухати конкурсну пропозицію Лариси Клочай, яка містила проект плану розвитку Центру на перспективу 3-5 років. Лариса Петрівна розповіла про заходи, які вона планує впроваджувати на підприємстві, результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників Центру, заходи щодо підвищення ефективності його діяльності, а також пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку установи. Конкурсну пропозицію члени комісії затвердили, після чого було проведено передостанній етап конкурсу – співбесіду з конкурсантом. У ході розмови обговорювались досягнення у професійній діяльності Лариси Петрівни, питання ефективності роботи колективу та керівника, обов’язки директора «Центр ПМСД» та багато іншого. Конкурсантка достойно відповідала на усі поставлені питання. За результатами усіх етапів конкурсу, в тому числі за результатами заслуховування конкурсної пропозиції і проведення співбесіди, переможцем конкурсу на посаду керівника некомерційного підприємства Нетішинської міської ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги» було визначено Ларису Клочай. Конкурсна комісія рекомендувала міському голові Олександру Супрунюку призначити її на відповідну посаду та укласти контракт на строк від 3 до 5 років.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради