Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НА РОЗГЛЯД ВИКОНКОМУ – АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ МІСТА

18 лип 2018

Чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради під головуванням очільника міста Олександра Супрунюка відбулося 12 липня. До порядку денного були внесені 27 важливих для життєдіяльності міста питань.

Одними із перших затверджено проектну документацію «Капітальний ремонт частини вбудовано-прибудованого приміщення у житловий будинок (покрівлі) по проспекту Незалежності, 29/2», загальна кошторисна вартість об’єкту будівництва, відповідно до експертного звіту філії ДП «Укрдержбудекспертиза» у Хмельницькій області від 16 квітня 2018 року № 23-00937-17, становить 627,617 тис. грн. та проектну документацію «Будівництво парку у районі між вулицею Набережна, вулицею Будівельників та проспекту Незалежності», кошторисна вартість об’єкту будівництва, відповідно до експертного звіту філії ДП «Укрдержбудекспертиза» у Хмельницькій області від 17 травня 2018 року № 23-0188-18, становить 7337,918 тис. грн. Прийнято рішення про передачу КП НМР «ЖКО» проектної документації по таких об’єктах: капітальний ремонт частини будівлі (покрівлі) житлового будинку по проспекту. Незалежності, 23 та капітальний ремонт частини будівлі (покрівлі) житлового будинку по вулиці Будівельників, 11. Члени виконкому підтримали рішення щодо передачі КП НМР «Комфорт» витрат у сумі 41400,0 грн. та документації по приєднанню до електричних мереж об’єкту «Парк культури та відпочинку у районі між річкою Горинь та вулицями Шевченка та Михайлова».

Виконком визначив величину опосередкованої вартості наймання (оренди) житла в місті Нетішин у II кварталі 2018 року у розмірі 300 грн. Присвоєно поштові адреси індивідуальним (садибним) житловим будинкам. Схвалено 12 рішень, що стосуються питань захисту дітей. Зокрема, визначено способи участі батьків у вихованні малолітніх дітей, надано малолітній статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, встановлено опіку над малолітньою та багато інших. Надані кошти для одноразової матеріальної допомоги нетішинцям у сумі 2, 3 і 5 тис. грн. на лікування.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинрської міської ради