Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Фінансова підтримка творчої молоді, компенсація витрат на підключення водогону та багато іншого – серед рішень чергового виконкому

26 бер 2018

У четвер, 22 березня, під головуванням очільника міста Олександра Супрунюка, члени виконавчого комітету міської ради зібралися на чергове засідання, щоб обговорити і прийняти важливі для життєдіяльності нашого міста рішення. Порядок денний містив 17 питань. На початку засідання було прийнято рішення «Про організацію і проведення в місті чергового призову громадян України на строкову військову службу у квітні-травні 2018 року». Відповідно до рішення у квітні-травні 2018 року буде проведено призов на строкову військову службу придатних за станом здоров’я до військової служби громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, відповідно до плану Хмельницького обласного військового комісаріату. Ухвалено рішення «Про організацію та проведення триденних навчально-польових зборів з юнаками випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів міста та Нетішинського професійного ліцею». Як повідомив начальник управління освіти Василь Мисько, цьогоріч план заходів з підготовки та проведення триденних навчально-польових зборів не змінився.  

Підтримано проект рішення «Про фінансову підтримку творчої молоді галузі освіти та культури». Згідно рішення буде утворено комісію з відбору творчої молоді міста галузі освіти та культури на участь в міжнародних конкурсах та фестивалях, змаганнях та чемпіонатах, які проводяться за межами України та визначено основні критерії відбору учасників. Враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської  ради, затверджено протокол засідання житлово-побутової комісії військової частини № 3043 Національної гвардії України від 12 грудня 2017 року з питань квартирного обліку, затверджено спільні рішення адміністрації та первинної профспілкової організації ХАЕС з питань квартирного обліку від 1 лютого 2018 року, на квартирний облік прийнято 4 громадянина.

Члени виконавчого комітету затвердили кошторисну документацію на поточні ремонти захисних споруд цивільного захисту (протирадіаційні укриття), а саме: на поточний ремонт захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційне укриття) по проспекту Незалежності, 17А, загальною кошторисною вартістю 167,05 тис. гривень,  на поточний ремонт захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційне укриття) по вул. Шевченка, 14а, загальною кошторисною вартістю 167,05 тис. гривень. Прийнято рішення «Про визначення видів суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт, переліку об’єктів та підприємств для відбування порушниками суспільно корисних робіт на 2018 рік». Затверджено Порядок часткової компенсації витрат окремим категоріям громадян на підключення водогону у садибній забудові міста, згідно якого розмір часткової компенсації витрат громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, матері батьку, законному представнику дитини з інвалідністю, малозабезпеченим громадянам, які перебувають на обліку в управлінні соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради як одержувачі державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, учасникам АТО та членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО на підключення до водогону у садибній забудові міста на 2018 рік складає 500 гривень на одне домоволодіння. Прийняті 4 рішення, які стосуються прав захисту малолітніх та неповнолітніх дітей. Зокрема, надано неповнолітньому статус дитини, позбавленої батьківського піклування, визначено способи участі батька у вихованні малолітньої доньки та спілкування з нею та інше. 13-м мешканцям міста надані кошти для одноразової матеріальної допомоги у сумі 2,3,5 тисяч гривень на лікування.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради